Advocaten in de Hoeksche Waard

Woont u in de provincie Zuid-Holland in de omgeving van Numansdorp, Mijnsheerenland, Strijen, Oud-Beijerland of Klaaswaal en heeft u een advocaat nodig? Dan wilt u natuurlijk in zee gaan met een advocatenkantoor die zich bevindt in de Hoeksche Waard. In de Hoeksche Waard vindt u meerdere advocatenkantoren die gespecialiseerd zijn in uiteenlopende rechtsgebieden. De belangrijkste kantoren lichten we in deze blog uit. 

Advocaten kostuums

Vermaat advocaten 

Vermaat advocaten is een bekend kantoor in Barendrecht. Zowel ondernemers als particulieren kunnen hier terecht voor de afhandeling van juridische conflicten. Dit advocaten staan u graag bij als u hulp zoekt voor aansprakelijkheidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht, huurrecht, strafrecht, personen- en familierecht, mediation, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, erfrecht en bij letselschade.

De Neef Advocaten 

Dit advocatenbureau is vooral gespecialiseerd in juridische vraagstukken voor ondernemers. Dit kantoor kenmerkt zich door de persoonlijke en klantgerichte aanpak. Net als Vermaat advocaten is De Neef Advocaten gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden. De advocaten helpen u bij de volgende vraagstukken: aansprakelijkheidsrecht, arbeidsovereenkomsten, burenrecht, civiel recht, contractenrecht, consumentenrecht, faillissementsaanvragen, handelscontract recht, handelsrecht, huurrecht, incasso, beslag- en executierecht, juridisch advies, ondernemingsrecht, onroerend goed-recht, ontslagrecht, schadevergoedingsrecht, verbintenissenrecht, vermogensrecht en zakenrecht. Dit advocatenkantoor is gevestigd in Oud-Beijerland. 

Advocatenkantoor Bos 

Advocatenkantoor Bos is ook gevestigd in Oud-Beijerland. Dit kantoor onderscheidt zich doordat het volledig gespecialiseerd is in het strafrecht. Hiermee is het kantoor uniek in de omgeving van de Hoeksche Waard. Bovendien worden soms civiele geschillen in behandeling genomen, mits er overlap is met het strafrecht. Tenslotte onderscheidt dit kantoor zich doordat het voor spoedafspraken op vrijdagavond en zaterdag geopend is. 

Schep advocaten 

Schep advocaten heeft een praktijk in Oud-Beijerland. Op hun site is te lezen dat er elke eerste dinsdag van de maand een gratis inloopspreekuur is van 18.00 tot 20.00 uur. Hiermee probeert het kantoor zich te onderscheiden van de overige advocatenkantoren in de Hoeksche Waard. U hoeft geen afspraak te maken voor dit inloopspreekuur. De medewerkers van deze algemene praktijk zijn gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden. 

Hoe kies ik een goede advocaat?

Heb je een advocaat in de omgeving van de Hoeksche Waard nodig? Zoals u ziet, is er enorm veel keuze in de omgeving. Maar hoe kiest u een advocaat die bij u past en die over de juiste kennis beschikt? Kies altijd een advocaat die gespecialiseerd is in het rechtsgebied waar u hulp bij nodig heeft. Let daarnaast altijd op de prijs- en kwaliteits verhouding. Tenslotte is het handig om te checken of de advocaat lid is van de beroepsvereniging.