Heb jij een garagebox nodig?

Een garagebox huren bij Boxcomplex is makkelijker en goedkoper dan je denkt. Het is een oplossing die veel gedoe kan schelen. Want spullen opslaan bij vrienden of familie kan soms lastig en ongemakkelijk zijn. Zeker als het voor een langere tijd is. Vaak is thuis opslaan geen mogelijkheid, want het gemiddelde huis in Nederland is nou eenmaal niet bijzonder groot. Als je zelf bijvoorbeeld langer weg gaat, dan heb je soms zelfs helemaal geen eigen woonruimte om je spullen in op te slaan. 

Wat is een garagebox?

De opslagruimte is zo groot als een garage, en dat betekent dat er dus heel veel spullen in passen. De ruimte is afgesloten, en dus zijn je spullen beschermd tegen koud en slecht weer. Ook is er permanente beveiliging. Je bent er dus zeker van dat je niks kwijt raakt en niks beschadigt. 

In de volgende vier situaties kan jij wel een garagebox gebruiken:

Jij gaat in het buitenland wonen

Als jij voor een aantal maanden of nog langer buiten Nederland gaat wonen, dan zal jij je meubels en spullen ergens moeten bewaren. Stel je houdt je woning hier niet aan, dan zal je de spullen bij vrienden of familie moeten laten. Die zitten daar waarschijnlijk niet op te wachten. En zijn die wel te vertrouwen met al jouw mooie spullen? Als jij jezelf hierin herkent, dan is een garagebox echt iets voor jou. Dan zijn jouw spullen veilig opgeborgen totdat jij weer terugkomt naar Nederland. 

Jij hebt geen berging

Zoals we net al aangaven, er zijn veel kleine appartementen in Nederland die geen berging hebben. Zeker oudere appartementen hebben vaak een tekort aan bergruimte. Je kan natuurlijk je appartement vol proppen, maar dan houd je weinig leefruimte over. Spullen die je niet vaak gebruikt kun je net zo makkelijke elders opbergen. Spullen van toen de kinderen klein waren bijvoorbeeld, oude muziek platen en cd´s waar je nog geen afscheid van kan nemen. Kleding die je pas in de winter weer draagt. Alles kan je net zo makkelijk elders opbergen. 

wat is een garagebox

Jij houdt van watersporten

Stel je bent graag op het water. Zo graag zelfs dat je het liefst een klein bootje zou aanschaffen, of een waterski. Maar dat doe je niet omdat je geen garage hebt aan huis, of andere ruimte om deze sportartikelen op te slaan. Als je nou een speciale opbergruimte huurt, dan kan je steeds als het lekker weer is je boot of waterski oppikken onderweg naar het meer of de rivier. Lekker genieten dus, zonder zorgen.

Jij werkt aan huis

De thuiswerkers weten dat na verloop van tijd de archiefdozen zich opstapelen in de logeerkamer. Soms is het zo erg dat er zelfs geen logee meer bij kan. Dan is het tijd om over een alternatief na te gaan denken. Die oude archieven moet je een flink aantal jaren bewaren, maar gebruik je eigenlijk nooit. Hup weg ermee dus, naar een speciale opbergruimte. Dan heb jij je eigen huis weer terug.