Populairste shortlease modellen

De flexibiliteit is was shortlease steeds populairder maakt bij zowel particulieren als zakelijke klanten. Een lease contract is minimaal 30 dagen. Daarna kan je per dag opzeggen. Je zit dus niet aan lange lease contracten vast. Kan snel van auto verwisselen als het gekozen model toch niet bevalt. Heb je onverwachts de auto niet meer nodig? Ook dan zit je dus niet aan lange contracten vast. Het biedt gewoonweg veel voordelen.

Wil jij weten welke auto´s het meest geleased worden in Nederland? Lees dan snel even verder. Nu volgt de top 5 van 2020.

Baby Benz top shortlease model

Mercedes is een populair merk voor lease auto´s. Maar vooral voor shortlease is de A-klasse hot in 2020. De Mercedes-Benz A-Klasse heeft de Golf vervangen als de go to hatchback. Waarom? Met de Baby Benz combineert Mercedes een bijzonder uiterlijk, met de nieuwste technologie, kwaliteit, zekerheid, en snelheid. Het compacte formaat maakt deze A-klasse ideaal voor gebruik in stedelijke gebieden. En dat alles voor een zeer verleidelijke prijs. 

shortlease modellen kiezen

VW Golf dit jaar op twee

Volkswagen zijn alomtegenwoordige Golf komt op de tweede plaats dit jaar. Ondanks dat er in de niet al te verre toekomst een nieuwe versie uitkomt, zorgt de uitstekende kwaliteit en het brede scala aan motoren ervoor dat het voor velen een populaire auto blijft. Uiteraard maken ook aantrekkelijke leasetarieven deel uit van de aantrekkingskracht. Of je nu op zoek bent naar een brandstof nippende hybride, een volledig elektrische auto of een top hatch met vierwielaandrijving, de Golf familie biedt echt voor elk wat wils.

Range Rover nieuw op drie

De Range Rover Evoque is grondig gereviseerd. Nu zie je de Range Rover in steeds meer trend lijstjes tevoorschijn komen. Zeker als shortlease is de Range Rover een populaire auto. De Evoque biedt een ultra luxe rijstijl, terwijl het erin slaagt het Range Rover karakter intact te houden. De cabine is buitengewoon goed afgewerkt, terwijl de 472 liter voor langer rijplezier zorgt. Het 10 inch infotainment systeem is indrukwekkend, en ook de verwarmde stoelen stellen niet teleur.

Nissan Qashqai blijft uitermate populair

De Nissan Qashqai is een van de meest populaire auto’s in Nederland en kon dan ook niet missen in de lijst met populaire shortlease auto´s. De Qashqai was één van de eerste cross-over modellen en is uitgegroeid tot trendsetter. Het is al jaren een populaire leaseauto dankzij een uitgebreide standaarduitrusting, en een uitstekende rijkwaliteit. Het nieuwe model wordt geleverd met een 360 ° camera, surround geluidsweergave, parkeersensoren, en ingebouwd navigatiesysteem.

Volvo S90 wordt erg gewaardeerd in Nederland

De opmars van Volvo in de lease sector heeft ervoor gezorgd dat het dit jaar als vijfde meest populaire merk is. Over de hele linie was de vraag sterk. Maar voor pure prijs x kwaliteitsverhouding is de S90 sedan moeilijk te verslaan. Deze robuuste auto biedt dezelfde kwaliteit en degelijkheid die je terugvindt bij de Duitse rivalen. De Volvo S90 springt eruit door zijn zachte Zweedse uiterlijk. Dat uiterlijke verschil blijkt belangrijk te zijn onder de lease klanten.