Boer Makelaardij, toont het juiste aanbod, biedt de juiste ondersteuning

Boer Makelaardij is een makelaars bedrijf dat zich richt op woningen in midden Nederland. Dit makelaars bedrijf zet zich niet alleen in voor het aanbod in woningen die in die regio te koop zijn. Dit bedrijf gaat verder dan dat.

Het uitgebreide aanbod

In de regio midden Nederland werken voor Boer Makelaardij, makelaar in Gouda, verschillende makelaars die jou kunnen helpen met wat je zoekt. Echter beperkt dit bedrijf zich niet enkel tot het kopen van een woonhuis. Wanneer je namelijk op zoek bent naar een huurwoning binnen deze regio, word je hier in ook goed begeleid. Huurwoningen binnen de gewenste prijsklasse welke aan de gewenste eisen voldoen, worden voor jou op een rijtje gezet. Naast huur- en koopwoningen geeft dit makelaars bedrijf jou ook de optie om je in te schrijven voor nieuwbouw woningen. En wil jij je eigen bedrijfje beginnen? Maar heb je nog geen pand, ook daar kan Boer Makelaardij jou helpen. Op huur of koop basis worden alle ruimtes die beschikbaar gesteld zijn met jou doorgenomen. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een eigen parkeerplek, een eigen garage of bouw grond kun je hier terecht.

huis te koop bij een makelaar

De juiste ondersteuning van A tot Z

Heb je een keuze gemaakt in naar wat je op zoek bent, dan word je vervolgens aan de hand meegenomen in de vervolg stappen. Als je bijvoorbeeld een huis wilt kopen maar dit doe je voor het eerst, wil je uiteraard de juiste begeleiding hebben. Je wordt gekoppeld aan een makelaar binnen het team, welke voor jou je aankoopmakelaar zal zijn. Alle stappen die je moet zetten om een huis te kopen worden met jou doorgenomen. Op deze manier weet je precies dat je koopt wat je wilt, dat betaalt wat je wilt en dat je de gewenste kwaliteit hiervoor krijgt.

Maar andersom werkt het ook. Als je je huis wilt verkopen wordt jou op basis van negen stappen laten zien hoe je dit moet aanpakken. Uiteraard word je ook hier gekoppeld aan een makelaar binnen het team, en zal zo jouw huis op een snelle, slimme en transparante manier worden verkocht. Maar daarnaast zijn er nog meer diensten die verleend worden. Waarde inschatting van je huis, taxatie en hypotheek adviezen, hierin zal je ook worden begeleid.

Bezichtigingen tijdens de Coronacrisis

Uiteraard is het houden van een open huis om zo een huis te kunnen bezichtigen op dit moment niet mogelijk. Boer Makelaardij biedt hierbij een mogelijkheid om huizen op afstand te kunnen bezichtigen via de laptop of de mobiele telefoon. Jij als bezichtiger maakt een afspraak met de verkoper en zo kun je het huis van binnen bekijken en de gewenste vragen stellen terwijl je gewoon thuis op de bank zit. Op deze manier blijft het veilig en het is geheel gratis. De makelaar is uiteraard wel van deze afspraak op de hoogte, mochten er ongemakken optreden zoals het niet kunnen bereiken van de verkoper.